Политика конфиденциальности

Ознайомтеся, будь ласка, з Правилами збору, обробки та зберігання персональних даних користувачів (далі – Правила). Правила встановлені сервісом Raketa (www.raketaapp.com) і визначають порядок використання сервісом Raketa персональних даних користувачів. Ці правила є невід’ємною частиною ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ УГОДИ З КОРИСТУВАЧАМИ СЕРВІСУ DELISSA.

  1. Основні положення. Встановлюючи додаток Delissa або реєструючись на сайті https://delissa.org, Користувач погоджується з цими Правилами і надає дозвіл сервісу Delissa на збір, зберігання, використання, обробку та розголошення своїх персональних даних відповідно до цих Правил та законів України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах». Ці Правила дійсні на території України, з моменту реєстрації користувача в сервісі Delissa.
  2. Збір, обробка та використання персональних даних про користувача. Delissa може збирати, зберігати і використовувати такі персональні дані:
  • ім’я (прізвище, ім’я, по батькові);
  • адреса електронної пошти (e-mail);
  • номер мобільного телефону;
  • дата народження;
  • місце проживання;
  • історія використання користувачем сервісу Delissa;
  • нік Користувача;
  • пароль Користувача.
    Користувач погоджується з тим, що сервіс Delissa може використовувати персональні дані користувача для:
  • надання послуг і клієнтської підтримки за запитом користувача;
  • поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами;
  • повідомлення користувача про послуги, новини і рекламні пропозиції сервісу Delissa і партнерів сервісу Delissa за допомогою SMS, електроних повідомлень, пошти і т.д.
  1. Розголошення персональних даних. Сервіс Delissa має право надавати третім особам персональні дані користувача в наступних випадках:
  • сервіс Delissa отримав відповідну згоду користувача;
  • сервіс Delissa надає персональні дані своїм партнерам, дочірнім компаніям, агентствам і субпідрядникам, іншим третім особам з метою, для якої ця інформація була зібрана. Сервіс Delissa висловить прохання про надання згоди на використання персональних даних відповідно до внутрішніх інструкцій Delissa і цих Правил.
  • Delissa надає персональні дані правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційні запити, які стосується кримінального провадження або передбачуваної протиправної діяльності. В такому випадку сервіс Delissa розголосить інформацію, що має значення для розслідування, а саме: ім’я, місце проживання, поштовий індекс, номер мобільного телефону, електронну адресу, дату народження, дані про покупки.
  • сервіс Delissa може надавати третім особам загальну інформацію (статистичні дані, узагальнену інформацію), яка не містить персональні дані і, яка не ідентифікує користувача індивідуально. Персональні дані користувача зберігаються на сервері Delissa, який може фізично знаходитися як в Україні, так і за кордоном. Користувач підтверджує і надає севісу Delissa право переміщувати персональні дані через кордон України з метою, для якої ці дані були зібрані. Сервіс Delissa зобов’язується вживати належних заходів безпеки для захисту від незаконного втручання або неправомірної зміни, розголошення або знищення персональних даних користувача. Delissa несе одноосібну і повну юридичну відповідальність за захист персональних даних користувача і за збір, обробку, зберігання, і використання персональних даних користувача.
  1. Права користувачів як суб’єктів персональних даних:
    4.1. знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місце знаходження персональних даних, або дати відповідне доручення щодо отримання такої інформації уповноваженими ними особами, крім випадків, встановлених законом.
    4.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема про третіх осіб, яким передаються їх персональні дані.
    4.3. на доступ до своїх персональних даних.
    4.4. отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня подання запиту, крім випадків передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи їх персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних.
    4.5. пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних.
    4.6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.
    4.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гордість і ділову репутацію фізичної особи.
    4.8. звертатися зі скаргами щодо обробки своїх персональних даних.
    4.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.
    4.10. вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди.
    4.11. відкликати згоду на обробку персональних даних.
    4.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних.
    4.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього праві наслідки.
    5.Видалення персональних даних та відмова від розсилки.

При зміні персональних даних користувача, зазначених в пункті 2 (наприклад, мобільного телефону, електронної адреси), а також, якщо Користувач не хоче більше користуватися послугами сервісу Delissa, йому надається можливість зміни або видалення/деактивації даних. Сервіс Delissa, також надає зареєстрованим користувачам право відмовитися від отримання будь-яких рекламних матеріалів щодо послуг, які надаються через сервіс Delissa. Це можна зробити, зайшовши на сторінку Користувача до підрозділу «Мій профіль» розділу «Особистий кабінет» і натиснувши кнопку «Редагувати дані». В полях: «Розсилка» відмовитися від розсилки, проставивши «Ніколи» навпроти поля «Розсилка». Або шляхом натискання на поле «Якщо Ви хочете відписатися від розсилки, натисніть тут», відкривши лист з розсилкою сервісу Delissa.